Maarten van der Molen nieuwe voorzitter lokaal netwerk Eemdelta BBS

Op dinsdagavond 27 juni vond de ledenvergadering van het lokale netwerk Eemdelta BBS plaats. In dit politieke netwerk zijn de afdelingen van Baarn, Bunschoten en Soest vertegenwoordigd. De afdelingen werken samen in één politiek lokaal netwerk met als doel te binden, verbinden, het faciliteren van ontmoeting en stimuleren van ideevorming en debat. Denk daarbij aan de organisatie van thema avonden, bezoeken van plaatselijke bedrijven en het organiseren van training en opleiding.

Tijdens de laatste vergadering werd afscheid genomen van een aantal vertrekkende bestuursleden en werd Maarten van der Molen aangewezen als nieuwe voorzitter voor een periode van drie jaar. Van der Molen volgt daarmee de Soester Evert ten Kate op. Het voorzitterschap wordt gerouleerd tussen de gemeenten in het netwerk.

Van der Molen is al enige tijd actief binnen de plaatselijke VVD en is in het verleden ook actief geweest als verslaggever bij de lokale omroep. Hij wil zich de komende periode gaan inzetten om te verbinden en wil zich inzetten voor het verder stimuleren van ideevorming en debat. Daarnaast zal er binnenkort ook vanuit het netwerk een bedrijfsbezoek worden afgelegd bij een plaatselijk bedrijf.

Op dezelfde avond werd ook afscheid genomen van Perry Arissen die zich de afgelopen jaren heeft ingezet binnen het netwerkbestuur. Arissen werd bedankt voor zijn betrokkenheid en inzet de afgelopen jaren als bestuurslid.