Rick Beukers lijsttrekker VVD Bunschoten

De ledenvergadering van de VVD Bunschoten heeft unaniem gekozen voor Rick Beukers als lijsttrekker bij de gemeenteraadsverkiezingen van 16 maart 2022.

De ledenvergadering van de VVD Bunschoten heeft unaniem gekozen voor Rick Beukers als lijsttrekker bij de gemeenteraadsverkiezingen van 16 maart 2022. Beukers haalde in 2018 de meeste stemmen van alle lijsstrekkers en de leden hebben ook deze keer het vertrouwen in hem uitgesproken als lijstaanvoerder van de plaatselijke VVD.

Spakenburgse VVD

Beukers vindt het belangrijk om een echte Spakenburgse VVD te zijn die past bij onze gemeente Bunschoten. Vóór en dóór mensen die midden in onze samenleving staan. ‘’We richten ons op thema’s die goed aansluiten bij de lokale mentaliteit van hard werken, niet klagen en gewoon aanpakken en hebben respect voor de lokale cultuur en waarden’’. Over een aantal weken presenteert de VVD Bunschoten haar lijst met kandidaten, “Op de lijst staan een aantal nieuwe gezichten uit ons dorp en natuurlijk is ook Eemdijk vertegenwoordigd op de lijst”, aldus een tevreden Beukers.