College komt met steunmaatregelen voor ondernemers en zzp´ers

College Bunschoten komt met steunmaatregelen voor ondernemers en zzp´ers. Om hen te informeren hebben de burgemeester en wethouder Beukers van Economische Zaken namens het college en brief opgesteld speciaal gericht aan ondernemers met daarin de voorgestelde maatregelen.

Steun vanuit gemeente Als gemeente Bunschoten willen wij waar mogelijk onze ondernemers steunen in deze zware tijden met o.a. de volgende punten:

- Ondernemers in betalingsproblemen kunnen uitstel van betaling aanvragen voor de gemeentelijke belastingen via het belastingkantoor GBLT.

- De betalingstermijnen van facturen voor ondernemers worden verlengd om ondernemers met acute liquiditeitsproblemen te helpen.

- De facturen van bedrijven/organisaties worden sneller betaald dan de reguliere betalingstermijn, op voorwaarde dat de prestatie is geleverd.

- De gemeente blijft waar dat mogelijk is opdrachten verstrekken aan (lokale) bedrijven. - Op onze website houden we u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en belangrijke bronnen van informatie voor ondernemers. 


Snelle links: 

Website gemeente: Klik Hier

Website GBLT voor ondernemers: Klik Hier

BIJLAGE MET BRIEF HIERONDER